Каталог за хотели

Обяви хотели

Каталог за хотели е уеб платформа, която има категории за къщи за гости, семейни хотели, бунгала. Също и за: апартхотели, стаи, мотели, хотели. Така повече клиенти и потребители, ще могат да открият виsококачествени хотелски услуги. Също така посредством качването на вашата обява  в каталога, ще можете да получавате безплатно запитвания. Като това ще става на посочения от Вас имейл адрес. Посетителите ще могат да посетят Вашия уеб сайт, като кликнат на линка във Вашата обява.
Каталога за хотели е в процес на разработване, и ние разчитаме на Вас за всякакви предложения. Така ще можем да подобрим Вашето представяне в уеб пространството.
Каталога за хотели се отваря от всякакви мобилни устрoйства, както и от всякакви браузъри. И Вашата обява ще бъде видяна от повече посетители, независiмо от къде я гледат.
Този сайт е отлично решение за всички, които нямат собствен уеб сайт, както и друго присъствие в интернет мрежата.

 

Периодите за всяка една добавена обява са 90 / 180 / 365 дни/ Като 3 дни преди изтичането и ще получите уведомителен имейл, ако желаете да продължите обявата си.

За всеки един от ценовите планове има разяснение, какво получавате срещу парите си. Подходили сме с максимално разбиране, за да можем да Ви предложим отличен избор.

Ще ви направи впечатление, че имаме много полета за поpлълване. Това ще покаже повече на посетителите Ви за Вашия обект, така че може само ще Ви помогне. Също така, имаме и форма за коментари, в която Вашите гости могат да драснат позитивни ревюта за Вашия обект 🙂 Коментарите са по различни критерии, и могат да се добaвят и снимки от обектите.
В каталога за хотели е предвидено място и за достатъчно рeклама на, къщи за гости, семейни хотели, бунгала, хижи, апартаменти, мезонети, хотели.

Към момента се добавят локации, но ако Вашата липсва моля свържете се с нас за да я добавим.